Kent hisse haberleri

KENT hissesinin cezası ne zaman bitiyor?

VBTS kapsamında KENT.E paylarında uygulanmakta olan açığa satış ve kredili işlem yasağı brüt takas uygulaması ile birlikte 22/01/2020 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.

KENT kaça bölündü?

Son ayların tartışmalı hissesi KENT, % 659,20551 Bedelli, Bölünme sonrası Teorik Fiyat: 306,701 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır.)

Kentin sahibi kim?

KENT GIDA SATIN ALINMA 2010 yılında küresel bir operasyonla Cadbury, Kraft Foods şirketi tarafından satın alındı ve Kent Gıda da, Kraft Foods bünyesine girdi.

Kent Gıda Hisse kimin?

İhlas Holding A.Ş.

Cadbury Schweppes Overseas Limited kimin?

Dünyanın üçüncü büyük çikolata ve şekerleme, dördüncü büyük alkolsüz içecek firması olan Cadbury Schweppes, Tahincioğlu Ailesi'ne ait olan Kent Gıda'nın çoğunluk hisselerinin yanısıra, dağıtım birimi Birlik A.

POIP nedir?

Piyasa Öncesi İşlem Platformu (PÖİP), halka açık ortaklık statüsünde bulunan, ancak payları Borsada işlem görmeyen ortaklıkların paylarının Borsa İstanbul A.Ş. tarafından belirlenecek Platformda işlem görmesi için oluşturulmuştur.

Kent Gıda yüzde kaç bölündü?

KENT.E % 659,20551 Bedelli, Bölünme sonrası Teorik Fiyat: 306,701 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır.) ANACM.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,03909 TL Teorik Fiyat: 5,281 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır).