Aamir khan izlenmesi gereken filmleri

Lagaan filmi ne anlatıyor?

Çünkü Lagaan: Bir Zamanlar Hindistan'da filmi, İngiliz sömürgesinin yıllarca Hint halkından zorla aldığı lagaan vergisini, bu vergiyi ödememek için yapılan kriket mücadelesini anlatmaktadır. Hatta mücadele sonucunda, Hint halkı kazandığı takdirde vergi kalkacakken, İngilizler kazanırsa verginin 3 katı ödenecektir.

Fanaa kimin filmi?

Fanaa (Hintçe: फ़ना, Urduca:فناء, manası: Kayboluş) 2006 yapımı olan başrollerde Aamir Khan'ın ve Kajol'un oynadıkları bir Bollywood filmidir.

Aamir Khan en son filmi hangisi?

Bizler de, Aamir Khan'ın kendimizce en beğendiğimiz, mutlaka izlemeniz gerektiğini düşündüğümüz en iyi filmlerini son filmi Laal Singh Chaddha ve Thugs of Hindostan ile birlikte derledik.

Dhoom kaç seri?

Dhoom2004 Dhoom 22006Dhoom 32013Dhoom Reloaded Dhoom/Movies

Lagaan filmi kaç dakika?

3 saat 44 dakikaLagaan / Süre

Ne izlenmeli?

EN İYİ, EN UNUTULMAZ, İZLENMESİ GEREKEN FİLMLER

• Esaretin Bedeli (1994) 9,2.
  • Baba (1972) 9,1.
  • 3. Baba 2 (1974) 9,0.
  • Kara Şövalye (2008) 9,0.
  • 5. 12 Öfkeli Adam (1957) 8,9.
  • Schindler'in Listesi (1993) 8,9.
  • Yüzüklerin Efendisi: Kralın Dönüşü (2003)8,9.
  • 8. Ucuz Roman (1994)8,8.

Dhoom filmi ne anlatıyor?

Çocukluğundan bu yana babasıyla birlikte bir sirkte gösteriler yapan Sahir, sihirbaz ve illüzyonistlik alanında üstün bir tecrübe ve yeteneğe sahip bir gençtir. Sahir'in artık hayatta tek bir amacı vardır: Babasının intikamını almak! … Bunun için de sıradışı yöntemlerle kotaracağı ilginç bir soygun planı kurar.