8383 meb mobil bilgi servisi

8383 e nasıl üye olurum?

ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASI yazıp 8383'e kısa mesaj gönderebilirsiniz ya da Türk Telekom Online İşlemler Uygulaması üzerinden kayıt olabilirsiniz.

8383 SMS başvuru ne demek?

OGRENCI TCKIMLIK NO yazıp 8383'e göndererek paket aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Çocuğunun eğitim ve okul durumu hakkında her türlü bilgiyi doğru kaynaktan almak isteyen velilerin kullanabileceği bilgi servisidir. ​Veli Bilgilendirme SMS Servisi aboneliği aylık 2,5 TL'dir.

8383 e mesaj ne zaman gelir?

Milli Eğitim Bakanlığı, isteyen velilere öğrencilerin devamsızlık, sınav tarihi ve not gibi bilgilerini kısa mesajla iletecek. Devamsızlık bilgisi en geç bir saat içinde, ders notları ise en fazla üç saat içinde cep telefonuna gelecek. Milli Eğitim Bakanlığı, ''8383 Mobil Bilgi Servisi''ni hayata geçirdi.

8383 kime ait?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın kurmuş olduğu 8383 Mobil Bilgi Servisi sayesinde artık veliler, öğrencilerine dair her türlü bilgiye SMS yoluyla ulaşabilecek.

Mobil bilgi Hizmetleri nedir?

MEB Mobil Bilgi Servisi Milli Eğitim Bakanlığı veri tabanında yer alan öğrenci bilgilerinin SMS yolu ile de takip edilebildiği bir servistir.

8383 nasıl iptal edilir Vodafone?

Servis aboneliğimi nasıl iptal ederim? MEB Mobil Bilgi Servisi aboneliğinizi iptal etmek için IPTAL yazıp 8383'e gönderin.

E-okul ucretli mi?

Hayır EOkul tamamen ücretsiz olarak milli eğitim bakanlığı tarafından sağlanmaktadır.

Related Post

Spor hukuku ders notlarıSpor hukuku ders notları

Spor hukuku kaça ayrilir? Karma bir hukuk dalı olarak nitelendirdiğimiz spor hukukunu, kişilerin sportif faaliyetlerinden doğan ilişkileri bakımından iki gruba ayırabiliriz: Sportif faaliyetlerde, sporcuların birbirleriyle ve spor örgütleriyle ilişkileri (Bireysel

Prof mustafa öztürkProf mustafa öztürk

Tefsir profesörü Mustafa Öztürk kim? Mustafa Öztürk (d. 8 Kasım 1965, Keşap), tefsir ve Kur'an araştırmaları alanında çalışmalar yapmış, çeşitli ilmî eserler vermiş Türk ilahiyatçı ve akademisyen. Öztürk, özellikle tarihselci